Leeghalen woning Leiderdorp

Leeghalen woning Leiderdorp

Kringloop Groene Kruis heeft jarenlange ervaring in het leeghalen van woningen in Leiderdorp. De laatste jaren hebben wij ons echter gespecialiseerd in volledige woningontruimingen welke door een vast team van professionele woningontruimers wordt uitgevoerd.

Het leeghalen van een woning na overlijden of bij verhuizen is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis en stressvol. Hierbij helpt het Groene Kruis u graag bij het ontzorgen.

Werkwijze (5 stappen):

1. U belt met Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende kijkafspraak, ontruimingsdienst tel.: 06 1997 3953 (vraag naar de afdeling woning leeghalen).
2. In de woning van ontruimen bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden (b.v. het verwijderen van de vloerbedekking o.a. tapijt of laminaat).
3. Na de kijkafspraak ontvangt u van ons geheel vrijblijvend per email binnen 24 uur een gratis offerte (hierin staat o.a. vermeld of de ontruiming gratis is of hoeveel u moet betalen).

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u waardevolle spullen, antiek of meubilair uit de jaren 50, 60 en 70 in de woning achterlaat. Hierdoor bestaat ook de kans dat het leeghalen van uw woning gratis is !

4. Na uw akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag.
5. De woning wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakte afspraken in de offerte.

Tijdens de ontruiming wordt u begeleid door een opruimcoach van Het Groene Kruis welke ook seniorenhulp aanbied.

Kringloop Groene Kruis heeft een eigen kringloopwinkel, de goederen welke worden verkregen door het leeghalen van woningen worden daar verkocht, hierdoor kan het Groene Kruis over het algemeen goedkoper werken dan een reguliere woningontruimer.

De meest voorkomende leegruimingen van een woning zijn:

1. De kringloop haalt uitsluitend de "verkoopbare" huisraad op, het afvoeren van de niet verkoopbare huisraad en afval inclusief schoonmaken is voor de opdrachtgever (deze optie is gratis).

2. Standaard woningontruiming: de volledige woning wordt leeggehaald (alle verkoopbare- en niet verkoopbare huisraad).
U kunt hierna kiezen om zelf de woning schoon te maken of de kringloop maakt de woning bezemschoon en sleutelklaar voor woningbouw of makelaar.

3. Complete woningontruiming: de volledige woning wordt leeggehaald (alle verkoopbare en niet verkoopbare huisraad).
De vloerbedekking (tapijt, zeil of laminaat) wordt verwijderd en afgevoerd.
Alle gordijnen, vitrage, lamellen, luxaflex en railsen worden verwijderd.
De railsen, spijkers en schroeven in muren en plafonds worden verwijderd en de gaatjes worden hierbij netjes dichtgemaakt.
Alle extra klussen in en rond het huis zijn bespreekbaar, als voorbeeld ook het leeghalen van uw tuin, berging of enkel een zolder.
U kunt hierna kiezen om zelf de woning schoon te maken of de kringloop maakt de woning veegschoon en sleutelklaar voor woningbouw of makelaar.

In tegenstelling tot andere woningontruimers vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in onze kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van 2de hands inboedels en het ontlasten van het milieu hierdoor wordt ook de afvalberg verminderd.

Overige huisraad welke wij niet verkopen in onze kringloopwinkel schenken wij gratis aan stichtingen en kerkelijke organisaties o.a. aan het Leger des Heils.

Voor meer informatie bezoek de website van Kringloop Groene Kruis: www.kringloopgroenekruis.nl

Gepubliceerd op 23-7-2019